Botiga llits a Puigcerda. Mobles Llombart.

Dormitoris

A Mobles Llombart trobarà tot el necessari per al seu dormitori: llits rústics i moderns, capçaleres de llits, llits de matrimoni i juvenils així com lliteres i canapès abatibles.

Disposem d’una selecció de llits curosament seleccionats, robustos i de disseny atractiu que en les seves diferents mides encaixaran perfectament a la seva llar. Per als més joves disposem de diverses opcions de llits individuals així com les sempre útils lliteres que en el cas de les segones residencies o habitatges petits ens permetran aprofitar millor l’espai per ajuntar-nos amb la família i amics.

Una opció molt interessant per aprofitar tots els espais d’emmagatzemen del nostre habitatge són els canapès abatibles que sense perdre comoditat ens permeten disposar d’un espai addicional per guardar-hi objectes.

Com a complement dels nostres llits, disposem de diversos mobles a conjunt com calaixeres, tauletes de nit, còmodes o armaris.

No dubti a visitar-nos, explicar-nos les seves necessitats i els nostres professionals l’assessoraran per escollir el dormitori que millor s’adapti a la seva llar.