Qui som

Mobles Llombart som una empresa amb més de quaranta anys d’experiència en el sector del mobiliari per a la llar i matalasseria. Actualment l’empresa està dirigida per la segona generació, mantenint l’atenció professional i personalitzada que ens ha caracteritzat des de la nostra fundació.

Disposem d’una botiga a Puigcerdà, a la Cerdanya, amb més de 600 m2 d’exposició on podrà veure una amplia gamma dels nostres mobles per a la llar (taules, cadires, sofàs, aparadors, mobles TV, armaris, prestatgeries i mobiliari de jardí). També disposem d’una amplia gama de productes per al seu millor descans (llits, lliteres, matalassos, canapès i coixins).

La nostra exposició es renova constantment, buscant les millors marques i la millor relació qualitat/preu. A Mobles Llombart hi trobarà productes de qualitat, funcionals i amb estils variats, rústic i modern per decorar la seva llar.

L’experiència del nostre equip ens permet oferir-li una atenció personalitzada i l’assessorament necessari per a escollir els productes més ben adaptats a les seves necessitats. En cas que ho desitgi podem realitzar projectes de decoració e interiorisme a mida. L’atenem en català, castellà i francès.

Disposem de servei propi de transport i muntatge, on els nostres experts professionals s’encarregaran de gestionar la seva comanda amb la serietat i qualitat que ens defineix.

Mobles LLombart. Puigcerdà, Cerdanya. Mobiliari y Matalassos.