Mobles auxiliars

Els mobles auxiliars tenen una gran importància en la seva llar. La seva funcionalitat per a emmagatzemar i conservar l’ordre, els converteixen en mobles molt pràctics i útils per a una bonica decoració de la casa.

A més de pràctics els mobles auxiliars poden ser un element decoratiu que complementen i omplen els espais buits de la seva llar de forma decorativa.

En qualsevol habitació de la seva casa poden ser útils però especialment en el rebedor. Els mobles auxiliars són un complement vital per a en arribar a casa poder guardar objectes com a paraigües, sabates, claus i abrics.

A Mobles Llombart disposem de taules auxiliars per al rebedor o menjador, sabaters, tamborets, bancs i baguls, taules raconeres, calaixeres, petites prestatgeries, taules de centre, mobles per al rebedor, mobles tv, ampollers i tauletes de nit.

Els mobles auxiliars ens fan més fàcil el dia a dia i amb la nostra àmplia gamma d’estils tant rústic com modern o colonial trobarà el moble que s’adaptarà perfectament a la seva llar.